The best Side of میوه عسل
The best Side of میوه عسل
Blog Article
ابوعلی سینا دانشمند بزرگ ایرانی ۱۰۰۰ سال پیش در کتاب قانون خود نسخههای زیادی بر پایه عسل و موم آن تجویز کردهاست.[نیازمند منبع]
به این نوع عسل، عسل شربتی میگویند. عسل شربتی اگرچه با عسل طبیعی فاصله دارد ولی مقداری از خواص عسل را دارد زیرا که زنبور عسل مقداری فعالیتهای آنزیمی روی این عسل انجام دادهاست.[۳۱]
به طور کلی رطوبت کم عسل در کنار فشار اسمزی زیاد و اسیدی بودن آن باعث توقف فعالیتهای عوامل عفونتزا و میکروبها میشود.
مصرف مقدار کمی عسل به طور مداوم می تواند از تحریک و التهاب معده جلوگیری کند و از درد معده آرام بخشی کند.
و ما هم زمانی که از خواص عسل صحبت میکنیم منظورمان عسلی است که در یک آزمایشگاه معتبر، طبیعی بودنش اثبات شده باشد.
دلیل این اختلافات احتمالاً به میزان و نوع آلرژن و واکنش های شخصی به عسل برمی گردد.
در قرآن در دو سوره از عسل یاد شدهاست.[۶۹] همچنین در قرآن سورهای کامل به نام نحل به معنای زنبور عسل نامگذاری شدهاست. کلمهٔ نحل دو مرتبه و در آیات ۶۸، ۶۹ این سوره ذکر شده و در این آیات به خلقت زنبور و خاصیت شفابخشی here عسل اشاره شدهاست و در انتها از اهمیت تفکر در زندگی زنبوران عسل و دریافت نشانههای الهی یاد شدهاست:
آنتی اکسیدان ها: عسل دارای آنتی اکسیدان های طبیعی مانند فنولیک ها و فلاونوئیدها است که از آسیب های اکسیدی بدن محافظت می کنند.
تکرار این عمل تا چند بار در روز موجب از بین رفتن عفونت و ترمیم لثه میشود و همچنین باعث استحکام لثه ها میشود.
مطلب مشابه: خواص و مزایای تخمه کدو برای لاغری و نحوه مصرف این دانه خوراکی خوشمزه
به هر حال، اگر شما تصمیم به استفاده از عسل به عنوان یک راهکار ممکن برای کاهش علائم آلرژی دارید، باید از این نکات توجه کنید:
[۶۵] عسل دارای اثر ملین ملایمی است که در کاهش یبوست و نفخ مفید است.[۶۶]
از طرف دیگر عسل یک تقویت کننده و پاک کننده پوست و مو برای زنان است. که میتوانند از آن به عنوان یک ماسک خانگی بسیار موثر برای داشتن پوست و موی زیبا استفاده کنند.
آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه میکند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد میکند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بیخطرتر است. این آژانس همچنین هشدار میدهد که بهدلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.